Blogger hit arttırma nasıl olur ?

Blogger hit arttırma nasıl olur ?

Bloggerden para kazanmak için çok yol katetmek gerekir.Öncelikle seo hakkında yeterli bir bilgiye sahip olmanız gerekir.Seo hakkında bir bilginiz yoksa Seo hakkında bilgiler menümüzden sitemizin seoyla ilgili verdiği bilgileri not edin yada ezberleyin.
Blogger hit arttırma nasıl olur ?

Bloggerde hit artırmak için sitenizin arama motorlarında gözüne girmesi gerekmektedir.Bir web sitesi en fazla ziyaretçiyi arama motorlarından alır.Arama motorlarından alınan bu ziyaretçilere verilen ad organik ziyaretçidir.

Arama motorlarının gözüne nasıl girerim ?

Arama motorlarının gözüne girmek aslında çok kolay.Yazdığınız özgün yazılarla ve düzenle yazılarla Google'nin gözüne girebilirsiniz.Yalnız kullandığınız etiketler ve yazdığınız makalenin seoya uyumuda çok önemlidir.Seo uyumlu makale yazmak için Seo'ya uygun makale yazma başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.
Blogger hit arttırma nasıl yapılır ?

Eğer ziyaretçileriniz sizin sitenize girdikten sonra sizin sitenize farklı birşey ilgisini çekip oraya girerse arama motorları tarafından çok hoş karşılanırsınız.Çünkü Google diyecek ki bu adamın sitesindeki yazılar dikkat çekici ve sıkıcı değil o zaman bu siteyi üst sıraya çıkaralım.

Arama motorlarının çalışma mantığı nedir ?

Beyler yazı giriceksiniz zaten özgün gireceksiniz onu söyleyim.Ziyaretçileriniz'in sıkılmaması için samimi bir üslupla girerseniz yazılarınızı ziyaretçiler sıkılmayıp sitenizde gezecektir.Küfür etmediğiniz sürece herşeyi yazabilirsiniz.Google başka sitelerde olmayan özgün içerikli ve zengin içerikli siteleri tespit ettikten sonra sizi kimse tutamaz.

Hele bide Blogger Google ile bağlantılı arkanızda Google var o yüzden bunu düşünerek hareket edin sıkılmadan Seo'ya uygun makale girin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online