Google siteme en son ne zaman geldi ?

Google siteme en son ne zaman geldi ?

Google'nin sitenize uğrayı uğramadığını öğrenmek isteyen bir çok kullanıcı var.Google sitenizi en son ne zaman ziyaret etti öğrenmek için cache:siteadi.com 'u kullanmanız gerekecektir.Site adı yerine kendi sitenizi yazarsanız göreceksiniz.
Google siteme en son ne zaman geldi ?

Google sitemi hiç görmüyor ne yapmalıyım ?

Eğer google sitenizi hiç görmüyorsa Google Webmaster Tools'a kayıtlı değilsiniz demektir.Google Webmaster Tools'a kaydolmak için Google Webmaster Tools ne demek ? başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Google sitemi neden geç ziyaret ediyor ?

Google'nin sitenizi geç indexlemesinin birçok sebebi olabilir.Genellikle az yazı giren sitelere Google geç ziyaret eder.Size bir tüyo vereyim yazı girerken her gün aynı saat de yazı girerseniz Google sitenizi daha hızlı indexler.
Google siteme ne zaman geldi ?


Google sitemi indexliyor ama üst sıralara çıkamıyorum

Google sitenizi indexlediği halde üst sıralara çıkamıyosanız girdiğiniz yazılarda bir sorun vardır.Girdiğiniz yazının seo uyumlu olup olmadığına dikkat etmelisiniz.Seo'ya uyumlu yazı yazmak için Seo'ya uygun makale yazma başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Google'ın sitenizi hemen indexlemesini istiyorsanız bu kurallara uymanız gerekir.Ve Google gibi getir özelliği sayesinde yazdığınız yazılar başkaları tarafından kopyalanamayacaktır.Google gibi getir ile ilgili daha detaylı bilgi için Google gibi getir ne demek ? başlığı altındaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ücretsiz Backlink Alma

8 Ekim 2016 Facebook'a neden girmiyor

Sitemde kaç kişi online